A qui pot ajudar l’art?

Com pots imaginar-te, a tothom. Treballar amb l’art posant atenció als pensaments i les emocions reforça l’autoestima i la confiança, i ajuda a prendre contacte amb els sentiments i reelaborar l’impacte que tenen en les nostres vides. La ràbia, la tristesa, els canvis vitals, el dolor, la pèrdua, són éxperiències per les que totes les persones passem, sigui quina sigui la nostra edat o condició. L’art no necessita normes establertes _ ni tan sols necessita paraules _, així que amb ell  es pot treballar en pràcticament tots els àmbits: adults, infants, adolescents, situacions d’exclusió social, diversitat funcional i psicològica, presons, immigració, tercera edat… I en tots, de maneres diferents, ajuda a conèixer la pròpia realitat i poder integrar-la o, si és possible i així ho volem, a canviar-la.