Maneres d’experimentar la sessió

Qualsevol persona pot provar una sessió d’acompanyament o seguir tot un procés durant mesos. No hi ha res que pugui ser un impediment, excepte que no vingui de gust! Pots venir tu o puc traslladar-me on tu hi siguis. Jo aporto els materials _ a no ser que vulguis treballar amb alguna cosa extraordinàriament difícil d’aconseguir _ i ens podem comunicar en castellà, en català, en anglès o, directament, a través de l’art.

Aquests són els serveis que ofereixo:

Sessions individuals d’una hora de duració

Treballarem al voltant del tema que vulguis, dissenyant una sessió a la mida de les teves necessitats.

Sessions grupals de dues hores de duració

La metodologia és bàsicament la mateixa de les sessions individuals, però aquí el grup aporta riquesa i varietat al procés. És molt interessant, a més, observar el diàleg que s’hi estableix entre les diferents obres.

Sessió regal

Vols regalar a algú una experiència nova, que suposi diversió, però que també tingui “alguna cosa més”? O potser vols crear un objecte artístic especialment pensat per una persona? Explica-m’ho i ho prepararem.

Sessió demo

Una sessió de tres quarts d’hora de duració en la que podràs deixar de preguntar-te què és això de l’acompanyament emocional a través de l’art i descobrir-ho en primera persona.

Tallers per institucions i empreses

Tallers puntuals o de duració determinada. Poden ser purament lúdics o enfocats en un tema o objectiu concret.